Jeugdorkest geeft galaconcert in Stellendam

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Het jeugdorkest van Fanfare ‘De Hoop’ geeft op zaterdag 12 mei 2007 een galaconcert in de CNS Zomerland te Stellendam. Gastoptredens worden verzorgd door het leerlingenorkest van Fanfareorkest ‘Vooruit’ uit Oude-Tonge, de Slagwerkgroep van Muziekvereniging ‘Kunst en Eer’ uit Zierikzee en Dweilband ‘Valse Hoop’ uit Stellendam.

Het jeugdorkest zal in galakleding verschijnen. En zoals het hoort bij een gala-avond, zullen ook de paparazzi op de rode loper niet ontbreken. De orkesten hopen deze avond te laten horen dat muziek maken leuk is en dat popmuziek volledig ingeburgerd is in de wereld van de blaasmuziek.

Alle gasten worden vanaf 19:00 uur door een koperkwintet binnengehaald. Na dit onthaal zullen de gasten over de rode loper binnenkomen, waar van iedereen een foto wordt genomen. In een aparte zaal zal iedereen dan worden ontvangen met een hapje en een drankje.

Vanaf 19:30 uur neemt de ladyspeaker de concertbezoekers mee op een muzikale reis. Aan het einde van de avond zal dweilband ‘Valse Hoop’, die voor deze gelegenheid is omgetoverd tot een heuse ‘Blues Brothers Cover Band’, het publiek muzikaal naar de bar begeleiden. Er is dan de mogelijkheid om nog een hapje en een drankje te consumeren.

De jeugdcommissie van Fanfareorkest De Hoop hoopt dat ook het publiek op deze avond in gala zal verschijnen. Bezoekers worden vanaf 19:00 uur verwacht. De toegang is vrij.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina