Beach-party schuurfeest

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 16 juni 2007 organiseert Plattelands Jongeren Euro-Delta, afdeling Goeree-Overflakkee, een Beach Party – Schuurfeest aan de Vroonweg 1 in Middelharnis. Het beloofd een gezellig feest te worden met muziek, aandacht voor het thema Beach Party, koude biertjes en een aantal leuke verassingen. Het feest begint om 21:30 uur.

Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar op de voorverkoopavond op vrijdag 1 juni 2007 op de schuurfeestlocatie. Na de voorverkoop kosten de kaarten € 15,-. Deze zijn af te halen in de opbouwweek voor het schuurfeest op de schuurfeestlocatie of aan de deur tijdens het feest.

Voor meer informatie bezoek de website www.pjflakkee.nl, stuur een mailtje naar linda@pjflakkee.nl of bel 06-25392707 (Linda de Leeuw / PR).

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina