Horecacontrole gehouden

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Ouddorp - De politie hield woensdagmiddag 23 mei 2007 in samenwerking met de gemeente, brandweer, belastingdienst en de ISGO, een horecacontrole op Goeree-Overflakkee. De controle was dit keer gericht op de horeca op de campings.

Vanuit de politie werd een paar keer een schriftelijke waarschuwing uitgeschreven, onder andere voor het niet hebben van een terras- of drankvergunning. Ook werd bij een camping een horecagelegenheid aangetroffen, waar helemaal geen vergunning voor afgegeven was. De gemeente constateerde bij enkele inrichtingen dat de afzuiging niet in orde was. De brandweer trof enkele gasflessen aan, die niet op de juiste wijze waren opgeslagen. Ook hadden enkele instellingen hun vetopslag niet helemaal juist geregeld. De belasting zal nacontroles uitvoeren.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina