Natuurexcursie op de punt van Goeree

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 2 juni 2007 organiseert het Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen op de Punt van Goeree een natuurexcursie. De natuur heeft in deze tijd van het jaar veel te bieden. Diverse zangvogels laten nog uitbundig hun lied horen, terwijl een veelheid van bloemen in volle bloei staat.

Er staat tevens een bezoek aan de Vogelobservatiehut op het programma. Bij deze plek zijn altijd watervogels te zien. Een ervaren IVN Natuurgids staat deze dag voor u klaar om u al dit moois te laten zien. Wilt u weten wat er zingt en hoe die ene bijzondere plant heet, kom dan naar de natuurexcursie en maak kennis met al die bijzondere dingen. De start is om 14:00 uur vanaf Bezoekerscentrum de Grevelingen.

Aanmelden kan bij VVV Ouddorp, 0187-681789. Kosten € 2,25 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Meer informatie bij Bezoekerscentrum Grevelingen, 0187-682346.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina