Rijbewijs ingevorderd na agressief rijgedrag

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De persvoorlichting van de politie meldt dat de auto van een 19-jarige man uit Den Bommel maandag 28 mei 2007 in beslag is genomen. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd. De man vertoonde volgens de politie agressief rijgedrag op de Lieve Vrouwepoldersedijk in Stad aan ’t Haringvliet.

Rond het middaguur zag surveillerend personeel van de Verkeerspolitie dat de man twee keer bumper kleefde bij een andere auto en gevaarlijk inhaalde. Hierbij reed hij 129 km/uur waar '80' is toegestaan. De man, een beginnend bestuurder, werd staande gehouden. Zijn rijbewijs was in 2006 ook al een keer ingevorderd geweest na een snelheidsovertreding van meer dan 50 km/uur in een 30km-zone. Tevens bleek dat het profiel van één van de autobanden niet meer goed was en dat de uitlaat van de auto lek was. Na overleg met de officier van justitie werd besloten de auto in beslag te nemen en het rijbewijs van de verdachte in te vorderen.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina