Catamaranzeiler overlijdt na val in water

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op woensdag 27 juni 2007 werd de KNRM Ouddorp opgeroepen om naar het Grevelingenmeer te gaan. Ooggetuigen zagen het lichaam van een man in het water drijven een waarschuwden de KNRM. Ter hoogte van café-wokrestaurant Draak Zee in Ouddorp werd het stoffelijk overschot van een 71-jarige Duitser uit Nuldorf gevonden.

Het slachtoffer was in het water gevallen toen zijn catamaran gekapseisde. De man was aan het varen met zijn 32-jarige neef uit Australië. De Australiër raakte ook te water, maar wist de catamaran weer recht te krijgen en aan boord te klimmen. Hij verloor zijn oom hierbij uit het zicht.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina