Man met verdovende middelen aangetroffen

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Herkingen - Naar aanleiding van een melding zondag 29 juli 2007 dat een persoon in een auto onwel was stelde politiepersoneel van district De Eilanden een onderzoek in. Zij troffen op de Grevelingeweg een 27-jarige inwoner uit Middelharnis aan die, nadat hij een beetje bijgekomen was, aangaf een hoeveelheid speed te hebben gebruikt.

De man werd, nadat hij een rijverbod had gekregen, overgebracht naar een woning in Herkingen om zijn roes uit te slapen. Tijdens de fouillering van de man werden nog vier zakjes met speed aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina