Inbeslagname auto en bromfiets

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De politie van het district de Eilanden heeft op vrijdag 3 augustus 2007 na een aaneenschakeling van overtredingen en gevaarlijk rijgedrag van een 18-jarige jongeman uit Goedereede, na overleg met Justitie, zijn auto en zijn bromfiets in beslaggenomen.

Volgens de politie reed de jongeman zonder rijbewijs, gedroeg zich in het verkeer zeer ‘asociaal’ en pleegde de een na de andere gevaarlijke overtreding. Zowel met de bromfiets als met de auto had hij zich onttrokken aan staande houdingen, waarop zowel de bromfiets als de auto in beslag werden genomen. De verdachte zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn gedrag.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina