Buckle Up in Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op 15 augustus 2007 (2e Toeristendag) is het openluchtpodium van MFG Dorpstienden het terrein van de Flakkeese band Buckle Up. Een lekkere poprock-coverband met nummers die iedereen aanspreken. Van Anouk tot U2, van Pink tot Queen. De band heeft inmiddels op alle podia op Goeree-Overflakkee gestaan, en dat is niet voor niets.

De jarenlange ervaring van de bandleden, het warme contact met hun publiek en de uitgebalanceerde play-list maken een optreden van Buckle Up tot een feest voor jong én oud. Beleef ’t mee, op de 2e Toeristendag bij MFG Dorpstienden in Ouddorp. Aanvang 17:30 uur, de toegang is gratis; en bij eventueel slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina