Entrez in de smaak bij De Smaakpolitie

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Al vaak bespraken de cliënten van lunchroom en cadeauwinkel Entrez uit Middelharnis hoe het zou zijn als Rob Geus van De Smaakpolitie zou langskomen. Dinsdag 21 augustus 2007 was het zover.

"Rond de klok van twee werden we overvallen door Rob Geus van De Smaakpolitie en dat was in eerste instantie schrikken hoor". Aan het woord is Jeannette de Jonge, een van de begeleidsters van Entrez. "Rob kwam binnen met een cameraman en een programmaleider, hij stelde zich voor en vroeg wat voor horecagelegenheid wij zijn. Ik heb verteld dat we een lunchroom en cadeauwinkel zijn die gerund wordt door mensen met een beperking en dat we deel uitmaken van de Gemiva-SVG Groep. Hij vroeg of hij de keuken mocht kijken wat natuurlijk mocht.

Rob waste zijn handen, bediende de kraan met zijn knie en ook de papieren handdoekrol ernaast was helemaal naar zijn zin. Om zijn woorden te gebruiken ,’hier word ik heel vrolijk van.’ We kregen veel complimenten over de keurig gecodeerde producten, de opgeruimde vriezer met een lege vloer, de snijplanken op kleur voor de verschillende producten en het messenrek dat netjes schoon was. Ook de magnetron en de afzuigkap waren  goed schoon. Verder werden alle temperatuurlijsten bekeken die ook correct op datum waren ingevuld."

Corien Wielaard, cliënt van Entrez, was broodjes aan het bakken en zij kreeg een compliment dat ze zo keurig werkte. Ann Hobbel, cliënt van Entrez, werkte in de bediening. Haar werd gevraagd of ze het naar haar zin heeft in Entrez. Haar reactie en hoe onder luid applaus van cliënten en begeleiders de felbegeerde sticker werd opgeplakt kunt u zien op zondag 16 september om 21:30 uur bij SBS 6.

Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in de gezellige door De Smaakpolitie goedgekeurde  lunchroom en cadeauwinkel aan de eendrachtstraat 45-46 in Middelharnis, tel 0187-482939.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina