Zondag GO4REAL Youth Event in Sommelsdijk

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Zondag 21 oktober 2007 zal er weer een avond zijn van interkerkelijke stichting GO4Real. Het is de tweede avond in het nieuwe seizoen en het is niet zomaar een avond. Diverse sprekers zullen het thema 'De Vader wacht…' behandelen. De avond is er voor álle jongeren vanaf 15 jaar tot en met 25 jaar, ben je ouder dan mag je natuurlijk gerust een keer komen kijken.

Jullie zijn van harte uitgenodigd om zondag aanwezig te zijn. Na het event is er gratis koffie en fris om gezellig na te praten. De avond begint om 20:00 uur en wordt gehouden in Het Prieel van Sportcomplex de Staver in Sommelsdijk. De zaal is open vanaf 19:30 uur, de toegang is gratis.

Voor meer informatie over de avond en/of stichting GO4Real kunt u terecht op de website www.Go4real.nl of stuur een e-mail naar info@go4real.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina