Getuigenoproep ernstig dierenmishandeling kinderboerderij

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Oude Tonge - Dinsdagavond 3 februari 2004 werden twee jongens uit Oude Tonge aangehouden, verdacht van de mishandeling van een konijn op de kinderboerderij aan de Eisenhowerlaan. Na verhoor en onderzoek bleek dat de jongens niets met de mishandeling te maken hadden.

Vanaf mei vorig jaar overleden zo’n 20 dieren, waaronder konijnen, kippen en marmotten, nadat zij door onbekenden op een ergerlijke wijze werden mishandeld. Een geit overleefde de mishandeling, toen deze met pluimpjes werd beschoten. De politie Rotterdam-Rijnmond wil graag in contact komen met eventuele getuigen danwel met mensen die anderszins informatie over deze mishandelingen kunnen verschaffen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche van district De Eilanden via telefoonnummer 0900-8844, lokaal tarief.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina