Waarom Israël?

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Er gaat bijna geen dag voorbij of er bereikt ons nieuws uit Israël. Alarmerende berichten, droevige berichten over geweld en verdriet. Maar ook berichten over hoop en vertrouwen, moed en vastberadenheid. En er worden vragen gesteld.

Vragen over nu, vragen over vroeger. Al eeuwen lang staat Israël in de schijnwerpers. En al eeuwenlang buigen mensen zich over de vraag: “Waarom Israël?”

Op zondag 21 maart a.s. zal in de Welkom-Dienst in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp het thema “Waarom Israël?” centraal staan. Als gastspreker is de heer Pieter Bénard (stafmedewerker Christenen voor Israël) uitgenodigd. Pieter Bénard heeft geruime tijd in Israël gewoond en staat nog steeds in nauw contact met mensen in dit bijzondere land, die hem steeds weer vertellen wat er daar gebeurt. En op grond van de Bijbel zal hij in deze Welkom-Dienst ook vertellen over wat er in en om Israël nog zal gaan gebeuren en welke invloed dat zal hebben op de wereld.

Het Gospelkoor van de Doopsgezinde Gemeente zal verschillende liederen zingen die speciaal met Israël te maken hebben en ook de samenzang zal afgestemd zijn op Israël. Verder wordt muzikale medewerking verleend door het Koperensemble.

U bent van harte uitgenodigd deze bijzondere Welkom-Dienst bij te wonen. Aanvang: 18.30 uur.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina