Actiemarkt - Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op 10 April 2004 wordt er op het terrein van Voogd Hoveniers en Zorgboerderij de Mekkerstee een gezamelijke actiemarkt georganiseerd. Hierbij kunnen (nieuwe) cliĆ«nten informatie verkrijgen en kennismaken met alle facetten van het Hoveniersbedrijf en zullen er op beide terreinen diverse activiteiten georganiseerd worden. De opbrengst van de verkoping van de Mekkerstee is bestemd voor de aanschaf van een tractor met grasmaaier.

Er is aan alle doelgroepen gedacht: zo zijn er kinderspelen, oude ambachten, figuurzagen met een kettingzaag, een ontwerpwedstrijd, oude tractoren, tweedehandsboeken, cadeau artikelen, fruit, oliebollen en nog veel meer. Ook is er een terras waar koffie gedronken kan worden en er is gelegenheid om tussen de middag iets te nuttigen. Enkele deelnemers van de plaatselijke middenstand zullen vertegenwoordigd zijn en het geheel compleet maken. Er is voldoende parkeergelegenheid en voor vervoer van en naar het terrein is gezorgd en dit is geheel gratis. Kortom: het is beslist de moeite waard om deze markt te bezoeken. U bent van harte welkom vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur op het terrein van Voogd Hoveniers en de Mekkerstee aan de Hofdijksweg te Ouddorp.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina