Motorrijder omgekomen N57 Stellendam

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Stellendam - Zaterdagmiddag 10 april 2004 omstreeks twee uur is een 28-jarige man uit Nieuwe-Tonge ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn crossmotor in een sloot langs de rijksweg N57 was gereden en vermoedelijk met zijn hoofd tegen een betonnen duiker was gekomen. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam waar hij in de avonduren aan zijn verwondingen overleed.

Het slachtoffer en zijn vriend reden beiden op crossmotoren in het gras evenwijdig aan de N57. Men reed kort langs de sloot en het slachtoffer dat voorop reed, zag kennelijk niet dat de sloot een inham kreeg (bij een duiker). Hij reed daar de sloot in en kwam vermoedelijk met zijn hoofd tegen de betonnen duiker. De vriend haalde het slachtoffer uit het water en heeft hem nog beademd. Daarna werd hij overgebracht naar het EMC. Personeel van de traumaheli verleende assistentie aan de GGD De Technische ongevallen Dienst heeft een onderzoek ingesteld.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina