Verdachten aangehouden na openlijke geweldpleging

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Ouddorp – Zondagochtend 13 juni 2004 werden een zestienjarige jongen uit Stellendam en een 22-jarige man uit Ouddorp aangehouden, nadat zij drie mannen uit Duitsland, in leeftijd variërend van 19 tot 20 jaar, hadden mishandeld.

 Het vijftal had zaterdagavond onenigheid gekregen in een discotheek in Ouddorp. Nadat de Duitsers de discotheek hadden verlaten, troffen de jongeren elkaar ‘s nachts op de Bokweg. De Duitsers werden door de verdachten geslagen en de fietsen van de slachtoffers werden vernield. De twee verdachten werden later in een discotheek in Ouddorp aangehouden en voor nader verhoor en onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina