Uitslag MSV en AV Flakkee

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Uitslag van de wedstrijd Rockanje tegen Flakkee.

Rockanje ā€“ Flakkee  1-4  (0-3)
Doelpunten : Eelco vd Linde, Patrick vd Velde, Willem van Westen en Osman
Cimen.
Geel : Patrick vd Velde

Flakkee begon geconcentreerd aan de wedstrijd en Rockanje werd gelijk onder druk gezet. Men beheerste het middenveld volkomen, met een steeds gevaarlijk opkomende Patrick vd Velde aan het hoofd. Men kreeg mogelijkheden genoeg om de score te openen, maar dat gebeurde pas na 19ā€™ spelen. Eelco vd Linde werd in het strafschogebied aangespeeld, hij omspeelde zā€™n tegenstander en schoot daarna de 0-1 fantastisch binnen. De 0-2 en 0-3 worden binnen twee min. gemaakt door Patrick vd Velde en Willem van Westen; beide coals na vloeiende combinaties. Over de 2e helft valt niet veel te vertellen; alleen dat Flakkee dotten van kansen liet liggen en zelf nog een doelpunt weggaf.
Evenals de uitstekende doelman van Rockanje, waar Osman Cimen dankbaar van profiteerde. 1-4 was een magere afspiegeling  van het krachtsverschil tussen de beide partijen.

De spelers:

Pierre Vroegindeweij
John Brocatus
Osman Cimen
Patrick vd Velde
Elwin van Groningen
Willem van Westen
Peter van Oudenaren
Jeroen Kleingeld
Joris Kleingeld
Eelco vd Linde
Robbert Goeman

Wissels:
Johan Roetman
Jerry de Blok
Thijs van Westen

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina