Radio Superstar live te beluisteren via internet

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Radio Superstar, de lokale omroep van de gemeente Middelharnis is als eerste omroep van Goeree-Overflakkee te beluisteren op het internet. Luisteraars over de gehele wereld kunnen voortaan via www.radiosuperstar.nl naar de lokale omroep luisteren.

Stationmanager Yoran Kipping: “Radio Superstar is een station dat er is voor haar luisteraars, en door de uitzendingen op het internet hopen wij onze luisteraars iets extra´s te kunnen bieden, namelijk een wereldwijde dekking van hoge kwaliteit. Er is veel waardering binnen de gemeente Middelharnis voor de programma´s en wij hopen dan ook dat mensen buiten onze gemeente optimaal kunnen genieten van Radio Superstar. We blijven ons natuurlijk wel op onze eigen gemeente richten, want dat is de taak van een lokale omroep.” De internetuitzendingen zijn op iedere computer met een internetaansluiting te beluisteren.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina