Controles bij de VIC te Dirksland

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De start van het discoseizoen in Dirksland is voor vervoersbedrijf Connexxion, de lokale horeca-uitbater én de Wijkpolitie van Goeree-Overflakkee aanleiding geweest om de afgelopen drie zaterdagen toezicht en controles te houden op de wegen van en naar de horeca.

Door medewerkers van Connexxion werd gecontroleerd in de bus, waarbij veertien personen werden bekeurd, omdat zij geen geldig plaatsbewijs bij zich hadden. De door de discotheekeigenaar ingehuurde beveiligingsdienst hield samen met de politie toezicht rond de discotheek en begeleidde de looproute van en naar het busstation. Door politiemensen werden zes fietsers bekeurd, omdat hun verlichting niet in orde was. Een 22-jarige man uit Dirksland werd bij de controles, toen hij een discoganger kwam ophalen, aangehouden met een slok alcohol teveel op. De controles zullen de komende weken worden herhaald.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina