Algemeen

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Deze website wordt uitgegeven en onderhouden door Stichting FlakkeeNieuws te Dirksland. FlakkeeNieuws levert het laatste nieuws van Goeree-Overflakkee e.o. op internet. Middels een handige nieuwsbrief kunt u via de e-mail op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws. Iedereen heeft de mogelijkheid persberichten op te sturen. Na goedkeuring van de redactie worden persberichten geplaats op de website.

Disclaimer

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via www.flakkeenieuws.nl op enigerlei wijze te verspreiden. Stichting FlakkeeNieuws besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Stichting FlakkeeNieuws is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina