The Continentals komen naar Middelharnis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Donderdag 5 augustus 2004 komen ‘The Continentals’ naar Middelharnis om een optreden te verzorgen in het Het Prieel van De Staver. Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen: € 7,50 en kinderen t/m 12 jaar € 3,50. Info en reserveringen: 0187-480172 of 0187-491537.

Het is nu 35 jaar geleden, dat The Continentals begonnen met één christelijke jeugdgroep, die eigentijdse christelijke en gospel-muziek bracht. Daar ze dwars over het Amerikaanse continent reisden al concerten gevend, noemden zij zichzelf: The Continental Singers. Dit bijzondere concept sloeg enorm aan. Spoedig waren er 2 Continental Singers groepen, toen waren er 3.....enz. Vandaag aan de dag zijn er over de 70 Continental groepen wereldwijd op pad. Ze zingen in het Amerikaans, Engels, Frans, Duits, Nederlands, Koreaans, Japans, Spaans, Portugees, Italiaans, Roemeens, Slowaaks, Hongaars, enz. The Continentals hebben opgetreden op ieder continent (behalve Antarctica), ze hebben opgetreden in 83 naties; ze hebben sinds het begin meer dan 1500 toernees gedaan, dat zijn meer dan 25.000 concerten en dat betekent dat over de 10 miljoen(!) bezoekers in zalen en kerken naar The Continentals geluisterd hebben. Ze maakten over de 100 verschillende LP/CD producties. Liederen van The Continentals zijn in tenminste 25 talen vertaald. Ze hebben zelfs een Award gekregen voor hun prestaties, ook waren ze in talloze nationale TV-uitzendingen te zien......

Continentals werken aan de toekomst
The Continentals hebben zo’n gigantisch succes, omdat zij ieder seizoen een fantastisch concept aanbieden: een bijzonder thema, ieder jaar de nieuwste eigentijdse christelijk muziek, op reis gaan en zo bruggen tussen culturen bouwen, andere jeugd ontmoeten, alle denominaties ondersteunen; The Continentals bieden zo persoonlijke ontwikkeling, karaktervorming, podiumervaring, inspiratie en zo een geweldig mooie ervaring. Na auditie, selectie, professionale training telt een groep Continentals ca.30 personen van 16-33 jaar, die klaar zijn om op toernee te gaan. Zo zijn The Continentals een uitdaging voor het nieuwe, onbekende en het innoverende. Speciale bijdragen  om een topprogramma te maken, komen van specialisten als choreografen, producers, pedagogen, liedschrijvers, componisten, licht- en geluidsdeskundigen. Een toonaangevend magazine beschreef The Continentals eens als ”Pro Deo en Professioneel”....want met alle professionaliteit blijft toch het doel van The Continentals om plaatselijke groepen, kerken te inspireren. En voor velen blijkt dit dan ook zo te zijn.

En meer...
‘Reaching for a higher purpose’ is het thema van The Continentals in 2004. Een CD met als titel Airborne  met de meeste liederen van dit programma kwam uit in Amerika, Europa en Azie. Voor meer informatie: www.continentalart.org

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina