1000ste baby geboren bij verloskundig centrum CuraVita

Foto

Meer dan 1000 baby's zijn in 2014 ter wereld gebracht door de verloskundigen van verloskundig centrum CuraVita. De 1000e baby is Tim Helder, zoon van trotse ouders de heer en mevrouw Helder. Om deze mijlpaal te vieren zijn verloskundige Samantha Poortvliet en kraamverpleegkundige Jeanneke Jonker, die de bevalling begeleid hebben, donderdag 8 januari 2015 bij de familie Helder langs gegaan met taart, bloemen en een knuffel.

Tim is geboren in de kraamsuites van het verloskundig centrum. "Als er een tweede kind komt, beval ik daar weer", aldus mevrouw Helder. Het is de familie goed bevallen in de kraamsuites van CuraVita.

Voordelen van bevallen bij CuraVita
Zwangeren die op Goeree-Overflakkee wonen kunnen 24 uur per dag bij verloskundig centrum CuraVita terecht voor een thuisbevalling. Liever bevallen in een kraamsuite, dat kan natuurlijk ook. Het voordeel van bevallen onder begeleiding van de professionals van verloskundig centrum CuraVita is dat de bevalling altijd door dezelfde verloskundige gedaan wordt. Ook als een thuisbevalling niet voorspoedig verloopt en voortgezet moet worden in het ziekenhuis, blijft dezelfde vertrouwde verloskundige je bevalling begeleiden. De zwangere en haar partner kunnen zich daardoor volledig concentreren op de bevalling.

Op de foto v.l.n.r.: Jeanneke Jonker - kraamverpleegkundige, Samantha Poortvliet - verloskundige, Theo Helder, Lean Helder en op de voorgrond baby Tim Helder.