€ 2700,- voor stichting Hart voor Sophia

Vrijdag 16 januari 2015 organiseerde de stichting "Hart voor Sophia" een hartverwarmende bingo. De helft van de opbrengst van deze bingo is bestemd voor "Sophia Evenementen", zij organiseren allerlei evenementen voor kinderen die in het Sophia kinderziekenhuis liggen. De andere helft zal de stichting "Hart voor Sophia" gebruiken voor het financieel ondersteunen van andere doelen in het kinderziekenhuis bijvoorbeeld het opknappen van de tuin.

De bingo vond plaats op strandtent Paal10, de eigenaren Mark en Anne Marie stelden hun strandtent deze avond belangeloos beschikbaar voor de allereerste hartverwarmende bingo. Het bestuur van de stichting Hart voor Sophia had alles uit de kast gehaald om van deze bingo een geweldige avond te maken. De bingo werd geleid door de in het Sophia kinderziekenhuis wereldbekende TV presentatoren Petto en Daniëlle. Het entertainment gedurende de avond werd verzorgd door Elbert, Mario en Remo (inmiddels bekend van 't schouwtje op de schop en 't Schouwtje schopt verder), dit uiteraard met hilarische momenten.

"Deze avond kon niet worden georganiseerd zonder alle sponsors die allemaal fantastische prijzen beschikbaar hebben gesteld. Het was een geweldige avond met de fantastische opbrengst van € 2700,- voor het Sophia kinderziekenhuis waar wij als bestuur uiteraard hartstikke blij mee zijn.", aldus de voorzitter van de stichting Elbert de Jong.