Nu op de radio: Archipel Actueel

Ad Kruimer uit Middelharnis Koninklijk onderscheiden

Foto

Voorzitter Ad Kruimer van voetbalvereniging Melissant heeft een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Zijne Majesteit de Koning benoemde hem tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van Goeree-Overflakkee reikte de onderscheiding uit.

De heer Kruimer ontving zijn Koninklijke onderscheiding vanwege zijn bestuurskwaliteiten en inzet en betrokkenheid binnen de voetbalvereniging. “Veel mensen zien u als het gezicht van de vereniging”, zo sprak de burgemeester bij de uitreiking. “U bent een echte leider, die als voorzitter de vereniging strak en toch plezierig leidt. Door uw inspanningen staat de vereniging er uitstekend voor. Een bloeiende vereniging die een belangrijke verbindende factor is in de gemeenschap van Melissant.”

Voetbalvereniging Melissant
Al vanaf 1992 zet Kruimer zich onvermoeibaar in voor voetbalvereniging Melissant, haar leden en de gemeenschap. Hij kan niet stilzitten, zo gaf hij zelf ook aan. Zijn leiderschap zorgt voor de groei en bloei van de vereniging. Daarnaast draagt hij door zijn inzet bij aan het versterken van de gemeenschapszin. Daarbij helpt ongetwijfeld Kruimers ervaring als voormalig directeur van Kerry Adco Logistics in Middelharnis.

Trots
Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman sprak bij de uitreiking haar waardering uit. Ze noemde Kruimer het voorbeeld van een ‘vrijwilliger die je elke vereniging gunt’. “Ook ik ben trots dat er onder onze inwoners mensen zijn zoals u. Uw inzet, betrokkenheid en bestuurskwaliteiten worden enorm gewaardeerd. Een mens die bovendien veel positiviteit en sfeer meebrengt. Ik wil u namens het gemeentebestuur enorm bedanken hiervoor en feliciteren met uw onderscheiding.”