Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Afscheid waarnemend burgemeester Kleijwegt

Foto

Op donderdag 29 augustus 2013 vindt een extra raadsvergadering plaats. Tijdens de raadsvergadering vindt onder andere het formele afscheid van waarnemend burgemeester Corstiaan Kleijwegt plaats. De raadsvergadering start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Aansluitend is er een afscheidsreceptie.

In de beeldvormende fase van de vergadering wordt er een presentatie gegeven door het Sportteam Goeree-Overflakkee. In het besluitvormende gedeelte komt de afrekening van de fractievergoeding Dirksland aan bod. Als laatste agendapunt vindt het formele afscheid van waarnemend burgemeester Corstiaan Kleijwegt plaats met toespraken van waarnemend voorzitter Cees van Dam, locoburgemeester Frans Tollenaar en raadslid Aat van Alphen.

De raadsvergadering vindt plaats in het Bestuurscentrum Het Rondeel aan de Dwarsweg 40 in Middelharnis. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard is de vergadering ook live te volgen en achteraf na te kijken via de website goeree-overflakkee.notubiz.nl.