Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Anne Karsbergen wint afstudeerstageplaats

Anne Karsbergen (20) werkt parttime als medewerker communicatie bij de gemeente Goedereede. Enkele weken geleden (mei 2009) besloot zij mee te dingen naar een afstudeerstageplaats bij Randstad. Uit de vele inzenders werden twaalf kandidaten gekozen om zijn of haar sollicitatie te motiveren.

Met een overtuigende en klinkende presentatie wist zij de x-factor-achtige jury te overtuigen van haar kwaliteiten. Anne werd samen met Carolien Mijs uit Sommelsdijk verkozen tot de twee besten van de kandidaten. Anne Karsbergen woont in Oude-Tonge is derdejaars student communicatie aan de Hogeschool Rotterdam te Rotterdam. Twee dagen per week werkt ze bij de gemeente Goedereede en werkt daar mee aan alle voorkomende communicatie-uitingen. Zij liep al eerder zes maanden stage op het gemeentehuis.

De verkiezing voor de afstudeerstage blijft niet zonder gevolgen: Anne en Carolien kunnen al een half jaar eerder beginnen met afstuderen bij Randstad en hebben daar garantie op een baan. Ze volgen een masterclass in het buitenland en ontvangen een dubbele stagevergoeding.

De communicatievaardigheden van Anne en Carolien worden de komende weken aardig op de proef gesteld: Ze zijn al door diverse media uitgenodigd voor een interview. Anne zal de gemeente Goedereede in september verlaten voor een mooie stap in haar carrière. De gemeente Goedereede is er trots op dat ze een steentje heeft mogen bijdragen aan de carrière van Anne.