Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Arriva verlengt inzet demobus voor de OV-chipkaart

Arriva heeft wegens overweldigende belangstelling voor informatie over de OV-chipkaart besloten de demobus - de promotionele informatiebus van Arriva - een aantal keren extra in te zetten op diverse locaties op Goeree-Overflakkee. Op 1 februari 2010 zijn provincie Zuid-Holland en Stadsgewest Haaglanden een gezamenlijke actie gestart ter promotie van de OV-chipkaart in Zuid-Holland. Vanaf 11 februari 2010 is het openbaar vervoer in Rotterdam alleen nog toegankelijk met een OV-chipkaart. Men kan in de bussen van Arriva dus nog wel met een strippenkaart reizen.

Wie de demobus bezoekt krijgt antwoord op vragen als: Hoe werkt de OV-chipkaart? Welke kaart past bij mij? Waar kan ik een kaart kopen? Waar kan ik reizen met een OV-chipkaart? Hoe laad ik deze op? In de demobus kan men uitvoerig informatie krijgen over de OV-chipkaart in het algemeen en de situatie in de Arriva regio's in het bijzonder.

Op dinsdag 23 februari 2010 staat de demobus tussen 10:00 en 12:30 in Middelharnis op het Zandpad en tussen 13:30 en 16:00 op het busstation te Oude-Tonge.