Avondopleiding 'Nederlands als tweede taal'

Binnenkort start het Albeda College in opdracht van de gemeente Goeree-Overflakkee een avondopleiding Nederlands als tweede taal. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het Albeda College.

Voorwaarden voor deelname
De avondopleiding is bedoeld voor mensen van buitenlandse afkomst die de Nederlandse taal nog onvoldoende beheersen. Voorwaarden om deel te kunnen nemen zijn dat u niet (meer) inburgeringsplichtig bent en dat u staat ingeschreven in de gemeente Goeree-Overflakkee.

De cursus duurt één jaar (geen les in de schoolvakanties) en wordt gehouden op maandagavond en woensdagavond in het gebouw de Sjem, Koningin Julianaweg 55 in Middelharnis. Wanneer de cursus van start gaan is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Deelname is gratis.

Informatieavond
Op maandag 1 februari 2016 wordt van 19:00 tot 21:00 uur in De Sjem, Koningin Julianaweg 55 in Middelharnis, een informatieavond georganiseerd. U bent van harte welkom. Mocht u meer informatie willen of u willen aanmelden voor de avondopleiding Nederlands als tweede taal dan kan dat via e-mailadres: a.wilbrink@albeda.nl.

DeltaFiber