Nu op de radio: Koffie met...

Beloning Woongoed GO conform afgesproken norm

De beloning van de directeur-bestuurder van Woongoed GO is conform de norm die woningcorporaties hebben afgesproken en staat in relatie tot de activiteiten en omvang van de vereniging. Dit maakt Woongoed GO bekend op haar website. De Raad van Commissarissen van Woongoed GO is van mening dat er over de beloning in de media een onjuist beeld is ontstaan en hecht eraan om het beloningsbeleid toe te lichten.

De NOS publiceerde in 2012 een overzicht van de vergoedingen die bestuurders van woningcorporaties ontvingen in 2010 en 2011. Ook het salaris van de directeur-bestuurder van Woongoed GO staat in het overzicht. Op basis van het NOS-overzicht heeft de SP-werkgroep Goeree-Overflakkee aan Woongoed GO over het salaris vragen gesteld. Deze vragen kunnen een onjuist beeld geven van de beloning. De Raad van Commissarissen van Woongroep GO vindt het belangrijk om volledig transparant het beloningsbeleid uit te leggen.

In 2010 bedroeg het bruto jaarsalaris van de directeur-bestuurder EUR 113.428. In 2011 was dit UR 112.187. Een gedetailleerde opbouw van deze bedragen is te bekijken via www.woongoedgo.nl.