Brand op kotter voor de kust van Stellendam

Foto

Op dinsdagavond 11 december 2018 is voor de kust van Stellendam op een kotter brand uitgebroken. De brand ontstond in de machinekamer van het 25 meter lange schip. Er waren vanuit verschillende kustplaatsen schepen uitgevaren om de kotter met haar bemanning te helpen. Vier bemanningsleden zijn veilig aan wal gebracht.

Een persoon is aan wal in Stellendam door ambulancepersoneel onderzocht i.v.m. rookvergiftiging. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De kotter, waar de brand woedde, is door een KNRM-schip op sleeptouw genomen naar de haven van Stellendam.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina