Burgeravond Ooltgensplaat

Op dinsdag 20 mei 2008 om 20:00 uur houdt de gemeenteraad van Oostflakkee een burgeravond in verenigingsgebouw 't Centrum in Ooltgensplaat. Inwoners van Ooltgensplaat kunnen deze avond in gesprek met de raadsleden en andere volksvertegenwoordigers van de gemeente Oostflakkee. Deze burgeravond zal in het teken staan van het thema ‘cultuur'. Naast alle inwoners wordt daarom ook het verenigingsleven in Ooltgensplaat uitgenodigd om deze avond aanwezig te zijn.

Aan het thema 'cultuur' wordt invulling gegeven door enerzijds een inleiding door de heer P. Heerschap waarin de cultuur en historie van Oostflakkee en in het bijzonder Ooltgensplaat aan bod komen. Vervolgens zal mevrouw A. Verheij, directeur van de stichting Welzijnswerk Oostflakkee (SWO) de activiteiten op het gebied van welzijnswerk in de gemeente toelichten.

Tijdens en na de pauze is er gelegenheid om met de raadsleden in gesprek te gaan. Dit hoeft niet alleen over cultuur te gaan, ook inbreng op andere beleidsterreinen is welkom. De raadsleden vernemen graag van de dorpsbewoners waar men de accenten en prioriteiten zou willen leggen.