Cakebakkerij van der Spoel start webshop

Foto

Cakebakkerij van der Spoel in Stellendam heeft een webshop gelanceerd voor een uniek relatiegeschenk. De populaire, ambachtelijk gebakken cakes zijn voorzien van een eetbare print op fondant die ruimte biedt aan alle denkbare ontwerpen met tekst, afbeeldingen en logo's. Hiermee zijn ze bij bijzondere of traditionele geefmomenten op een creatieve en opvallende manier inzetbaar door bedrijven, instellingen en verenigingen. De webshop is te vinden op www.logocake.nl

Ideaal met persoonlijke boodschap of reclame-uiting
Bedenker Hennie van der Spoel komt uit een echte bakkersfamilie. Als derde generatie in het vak richtte hij zich al in 2005 volledig op ambachtelijke cakes en weet daarom als geen ander waar de markt om vraagt. "Je moet in de smaak vallen", grapt hij maar voegt daar onmiddellijk aan toe "het gaat natuurlijk wel om kwaliteit en betrouwbaarheid, die hebben we inmiddels meer dan bewezen. Nu hebben we met de mogelijkheid van een persoonlijke boodschap of reclame-uiting een extra dimensie toegevoegd aan onze topproducten."

Talloze geefmomenten
Er zijn talloze geefmomenten waar je als bedrijf aan kunt denken, zoals bijvoorbeeld een bedankje voor klanten of collega's, als geschenk rond de traditionele feestdagen (Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar, Pasen, Valentijnsdag), de opening van een nieuw pand, lancering van een nieuw product of dienst en ga zo maar door.

Nieuwe webshop Logocake.nl live
Alles is online via de nieuwe webshop Logocake.nl te bestellen. Voordat ze gaan bakken mailen de bakkers eerst een proef van de print. Ook kun je speciale wensen kenbaar maken.

Logocakes zijn er in drie standaardformaten L (ca. 8 plakjes), XL (ca. 13 plakjes) en XXL (ca. 50 plakjes). De laatste is maar liefst 1 meter lang. Naast naturel zijn ze op verzoek ook in de smaken speculaas en chocolade verkrijgbaar. Prijzen vanaf € 5,09 per stuk.

Meer informatie: www.logocake.nl

DeltaFiber