CuraMare brengt uniek tijdschrift voor senioren uit

Na hard werken is Toen en Nu een feit. Op dinsdag 20 januari 2015 overhandigde de redactie van het tijdschrift het eerste exemplaar aan Leen Zwijgers, bewoner van woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh. Toen en Nu is een speciale uitgave van CuraMare, bedoeld voor haar cliënten uit de thuis- en ouderenzorg, maar ook voor familie, bezoekers en vrijwilligers van CuraMare.

Wim Driesse van de Raad van Bestuur van CuraMare licht toe: "Met het blad willen we onze bewoners en hun naasten, en onze cliënten in de thuiszorg iets extra's bieden. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en is een van de kernwaarden waaruit we werken. Dit willen we uitdragen met dit blad, men moet zich welkom voelen bij ons."

Samen met Edith en Patricia van Mens en Wens werd een redactie gevormd. "De wereld van senioren wordt vaak langzaam kleiner. Met dit tijdschrift willen we de wereld van buiten weer naar binnen halen. En daarbij hebben we ons specifiek gericht op artikelen die hun wereld raakt", aldus Patricia. Dat betekent veel verhalen over het eiland, over vroeger maar ook over hedendaagse zaken. "We wilden een leuke mix met voor ieder wat wils. Daardoor is het een tijdschrift geworden waarmee je lekker ontspannen op de bank kunt zitten", vult Edith aan.