Nu op de radio: Archipel in de ochtend

CuraMare en Mediq Apotheek Haringvliet verstevigen samenwerking

Foto

Woensdag 25 mei 2016 werd in Nieuw Rijsenburgh een farmaciecontract ondertekend door de heer A.J.G. Jordens, apotheker van Mediq Apotheek Haringvliet en de heer W.G.A. Driesse, lid Raad van Bestuur van CuraMare. Met dit contract gaan de twee partijen een hechte samenwerking aan.

Voor een periode van drie jaar levert Mediq Apotheek Haringvliet exclusief alle medicatie aan cliënten in de woonzorglocaties van CuraMare, met een indicatie voor langdurig verblijf. Hierbij zal Mediq Apotheek Haringvliet voor bepaalde zaken samenwerken met Mediq Apotheek Dirksland.

"Vanuit het verleden was het zo gegroeid dat er meerdere partijen medicijnen aan onze organisatie leverde. Dat brengt risico´s met zich mee, want de kans op fouten is dan gewoon groter. Door met 1 apotheek samen te werken, kunnen we de veiligheid rondom medicatie weer een stuk verbeteren en kunnen we ook nog eens efficiënter werken. Zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers is dit een stap vooruit, dus we zijn erg blij met deze overeenkomst", aldus Wim Driesse.