Nu op de radio: Archipel Actueel

Dames Jonge Spartaan 1 winnaar Ladiescup 2009

Foto

In 2009 werd voor de tweede maal de Struijk & Struijk makelaardij Ladiescup Goeree-Overflakkee georganiseerd. Dit is een jaarlijks terugkerend toernooi dat plaats vindt op Hemelvaartsdag. Alleen damesteams van verenigingen die gevestigd zijn op Goeree-Overflakkee kunnen hieraan deelnemen.

Dit jaar waren de deelnemende teams: WFB, Stellendam, DES'67, DBGC, Flakkee en twee teams van de organiserende vereniging De Jonge Spartaan.

Het werd een gezellige en sportieve middag waarbij door alle teams veel inzet werd getoond om de wisselbeker uit handen van Irene Struijk van makelaarskantoor Struijk & Struijk in ontvangst te mogen nemen. Op de 3e plaats eindigde de winnaar van vorig jaar De Jonge Spartaan 2, Stellendam werd 2e en het team van de dames van De Jonge Spartaan 1 werd 1e en kon zodoende de felbegeerde wisselbeker in eigen huis houden. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde middag en hoopt volgend jaar de derde editie te kunnen organiseren met daarbij nog meer verenigingen die een damesteam hebben.