De pontjes varen weer deze zomer

Deze zomer varen de pontjes weer over het Haringvliet. De klipperaak Linquenda vaart op dinsdag en donderdag tussen Hellevoetsluis en Middelharnis. Op woensdag en zondag vaart de boot vanaf Middelharnis door naar Tiengemeten. Op 2, 9, 16 augustus en 13 september vaart de Linquenda vanaf Stellendam naar Tiengemeten. Een mooie gelegenheid voor een dagje uit.

De Heicondias, een passagiersschip, vaart van 24 juli tot en met 1 september 2013 op woensdag, zaterdag en zondag tussen Stad aan 't Haringvliet en Tiengemeten. Ideaal voor een dagje Tiengemeten of een fietstocht over de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee.

De actuele vertrektijden staan op de website www.deltapontjes.nl. Voor de veerdienst Stad - Tiengemeten staat het vaarschema op www.veerdiensttiengemeten.nl. Ook de VVV's in Ouddorp aan Zee en Middelharnis verstrekken informatie over de veerdiensten en de vele mogelijkheden om de vaartocht tot een belevenis te maken.

De veerdiensten worden mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeenten Goeree-Overflakkee en Hellevoetsluis, Natuur- en recreatieschap Haringvliet, ondersteuning vanuit de VVV's en medewerking van de schippers.

DeltaFiber