De Week van de Goereese Vis moet jaarlijks evenement worden

Foto

De eerste editie van De Week van de Goereese Vis vond in 2014 plaats. Veel visliefhebbers genoten van Goereese vismenu's bij een van de vijftien deelnemende restaurants op Goeree-Overflakkee en namen deel aan de visserij gerelateerde activiteiten zoals garnalen pellen en een rondleiding op de visafslag en aan boord van de kotters. Dankzij het succes komt er ook in 2015 een Week van de Goereese Vis van vrijdag 4 september tot en met zaterdag 12 september.

De Week van de Goereese Vis staat in het teken van culinair en cultureel genieten van vis op je bord tot visserij gerelateerde activiteiten op Goeree-Overflakkee voor het hele gezin. Het evenement heeft als doel, de heerlijke lokale vis en Stellendamse Garnalen aan zo veel mogelijk inwoners, toeristen en consumenten smakelijk te serveren bij de horeca op Goeree-Overflakkee. De week kreeg in 2014 enorm veel belangstelling en positieve reacties van zowel inwoners, consumenten en ondernemers op Goeree-Overflakkee. De organisatie, projectgroep Verbreding Visserij, wil er nu een jaarlijks evenement van maken.

Oproep
Bent u horecaondernemer en wilt u net als uw collega's op het eiland deelnemen aan De Week van de Goereese Vis? Wilt u misschien een activiteit aanbieden wat te maken heeft met visserij, vis en de zee? Neem contact op met VVV Goeree-Overflakkee info@vvvgoeree-overflakkee.nl

Organisatie
De organisatie van De Week van de Goereese Vis ligt in handen van VVV Goeree-Overflakkee , gemeente Goeree-Overflakkee, INZee Communicatie & Trends, vissers en enthousiaste ondernemers die samenwerken in de projectgroep "Verbreding Visserij". De projectgroep is ontstaan met het doel de aanbevelingen in het rapport Verbreding Visserij ten uitvoer te brengen.