Nu op de radio: Archipel bij nacht

Deltawind neemt afscheid van Paul van 't Hoff

In de Ledenvergadering van donderdag 30 mei 2013 in 't Haegse Huus in Stellendam heeft Coöperatie Deltawind afscheid genomen van bestuurslid Paul van 't Hoff. De heer Van 't Hoff heeft gedurende negen jaren deel uitgemaakt van het bestuur van Deltawind en moest dit om statutaire redenen beëindigen.

Als algemeen bestuurslid was hij in de breedte betrokken bij de ontwikkeling van het bedrijf van een vrijwilligersorganisatie tot een inmiddels landelijk gerespecteerde lokale coöperatie voor duurzame energieopwekking. Hij was de drijvende kracht achter een onderzoek naar de mogelijkheden voor een lokaal pelleteringsbedrijf en heeft gedurende ruim twee jaar deel uitgemaakt van de Stuurgroep Windpark Krammer. Daarnaast was hij vooral sterk betrokken bij de externe communicatie van de coöperatie en was hij intern vertrouwenspersoon.

Zoals gebruikelijk bij het afscheid van een bestuurslid van Deltawind is als cadeau namens hem een storting gedaan aan een goed doel. Omdat de heer Van 't Hoff zijn werkzame leven in de bouwwereld heeft doorgebracht, is gekozen voor Stichting Make Sense, een organisatie die met vrijwilligers woningen bouwt in Bosnië. Voor de vrijgekomen plek in het bestuur is Anne Verheij voorgedragen en met algemene stemmen verkozen.