Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Directeur Dierenbescherming Rijnmond adopteert eerste Knittens

Foto

Op woensdag 17 oktober 2012 is de verkoop van de Knittens van start gegaan. Rinus Hitzert, directeur van Dierenbescherming Rijnmond, had de eer om de eerste twee Knittens te adopteren. Fleur Bakker, beheerder van Streekdierentehuis Spijkenisse, mocht ze aan hem overhandigen. De bewoners van Stichting Humanitas de IJsselburgh zijn in samenwerking met Dierenbescherming Rijnmond een actie gestart om geld in te zamelen voor de asieldieren in de regio.

De bewoners zijn al sinds juli 2012 met breipennen en wol in de weer om Knittens te breien voor het goede doel. De Knittens zijn gebreide katjes en staan symbool voor de vele kittens die jaarlijks worden opgevangen door de Dierenbescherming. Door middel van de verkoop van deze Knittens willen de bewoners van Humanitas hier geld voor inzamelen.

Knittens adopteren
Humanitas en Dierenbescherming Rijnmond hopen dat deze Knittens zo spoedig mogelijk geadopteerd worden. Men kan de gebreide katjes kopen voor €7,95 in de dierenopvangcentra in de regio Rijnmond: Rotterdam, Spijkenisse, Krimpen a/d IJssel, Schiedam, Rozenburg en Ridderkerk. Meer informatie over deze ludieke actie en alle verkooppunten is te vinden op www.dierenbescherming-rijnmond.nl.