Nu op de radio: Archipel bij nacht

Dorpsraad Dirksland verspreidt enquête

In de week van 8 maart 2010 ontvangt ieder huishouden in Dirksland een enquête van de dorpsraad Dirksland. Met deze informatie stelt de dorpsraad een dorpsplan voor Dirksland op. De enquête kan ingeleverd worden bij het gemeentehuis of de C1000 in Dirksland.

Bewonersavond Dirksland
Donderdag 22 april 2010 worden tijdens een bewonersavond in verenigingsgebouw De Schakel de uitkomsten gepresenteerd en kunnen inwoners uit Dirksland in gesprek met de dorpsraadleden. Iedereen is welkom vanaf 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) om mee te praten over de invulling van het dorpsplan.

Enquête dorpsraad Dirksland
De enquête bestaat uit acht gesloten en één open vraag. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod: de woningvoorraad, uw woonomgeving, het dorpsaanzicht, overlast van zwerfvuil of hondenpoep, voorzieningen voor jong en oud... Bij de open vraag kunt u de dorpsraad gericht adviseren. Waar moeten zij zich mee bezighouden? Waaraan moeten zij, volgens u, prioriteit geven?

Enquête niet ontvangen?
De enquête wordt huis aan huis verspreid. Als er meerdere personen binnen uw huishouden de enquête willen invullen kunt u een kopie maken. Heeft u de enquête niet ontvangen? Neem dan contact op met de plaatsvervangend secretaris van de dorpsraad Dirksland, mevrouw C. Bakker, via telefoonnummer 0187-0187-603965 of met de communicatiemedewerker van de gemeente Dirksland, mevrouw P. Stoel (maandag tot en met donderdag, via telefoonnummer 0187-608019).