Drenkeling uit zwembad gered

Foto

Zondagmiddag 14 maart 2010 rukten hulpdiensten uit voor een reanimatie in zwembad de Staver te Sommelsdijk. Onder andere de brandweer, twee ambulances, een traumahelicopter en politie kwamen ter plaatse. Om ongeveer 14:10 uur vond een badjuffrouw een kind van ongeveer 11 jaar op de bodem van het zwembad.

Toen het kind op de kant van het zwembad was gebracht, schoot direct een ambulancebroeder die zich in het recreactiecentrum bevond, met een AED te hulp. Het kind is in onbekende toestand, onder begeleiding van de politie, overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina