Nu op de radio: Muzikale Hartewensen

Ebbe en Vloed officieel geopend

Foto behorende bij Ebbe en Vloed officieel geopend
Foto behorende bij Ebbe en Vloed officieel geopend
Foto behorende bij Ebbe en Vloed officieel geopend

Het was druk donderdagmiddag 6 maart 2014 in de aula van Ebbe en Vloed, het nieuwe complex aan 't Getij in Oude-Tonge werd feestelijk geopend. Omstreeks 16:00 uur werd door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman samen met de jongste (17) bewoner van Gemiva en oudste bewoner (99) van CuraMare de officiële handeling verricht.

Door het drukken op een rode knop werd een fontein in werking gesteld, hiermee was het complex officieel geopend. De fontein staat in de vijver die gelegen is tussen de gebouwen. Het officiële moment werd opgeluisterd door Shantykoor Op Volle Kracht.

Ebbe en Vloed heeft 45 zorgappartementen, 13 particuliere huurappartement met thuiszorg, 7 groepswoningen voor 7 cliënten en 11 zorghotelkamers.

Open dag voor belangstellenden
Op zaterdag 15 maart 2014 houdt Ebbe en Vloed tussen 10:00 tot 15:00 uur open dag. Iedereen is welkom om een rondleiding door de nieuwbouw te krijgen. Daarnaast zijn er diverse informatiestands, wordt er gebakken vis verkocht en is er een Rad van Fortuin met leuke prijzen. Het belooft dus een gezellig dag te worden voor bewoners en bezoekers.