Eerste magazine van Trots op Flakkee gelanceerd

Foto behorende bij Eerste magazine van Trots op Flakkee gelanceerd
Foto behorende bij Eerste magazine van Trots op Flakkee gelanceerd

Op vrijdagavond 27 maart 2015 is, in aanwezigheid van alle vrienden en sponsoren van TOF, het allereerste glossy magazine van Trots op Flakkee (TOF) gelanceerd in de Menheerse werf in Middelharnis. Tijdens deze feestelijke happening sprak Richard Groenendijk alle aanwezigen toe via een filmpje dat hij speciaal voor de gelegenheid maakte.

Richard Groenendijk siert de cover van het eerste TOF magazine. In het blad staan mooie, inspirerende en positieve verhalen over Goeree-Overflakkee en haar toffe inwoners. Trots op Flakkee vindt dat we meer trots mogen zijn op ons eiland, want Goeree-Overflakkee is toch te mooi om over te zwijgen?

Dat gevoel en die trots uitten ze al via www.trotsopflakkee.nl, Facebook, Instagram en nu ook met een magazine. Het glossy blad is net voor Pasen op diverse locaties en bij enkele sponsoren van TOF op Goeree-Overflakkee te lezen en gratis af te halen, de locaties zijn terug te vinden op de website.

"Het resultaat mag er zijn! Het is een magazine waar we met recht trots op mogen zijn. We willen alle vrienden en sponsoren van TOF bedanken, zij maakten het financieel mogelijk om de website en het blad te realiseren. Daarnaast was het ons niet gelukt zonder het enthousiasme van alle leden van het team TOF die zich geheel belangeloos inzetten voor Trots op Flakkee", aldus Alex van Kampen, één van de initiatiefnemers van TOF. " We hopen dat we de Trotse beweging die in gang is gezet verder kunnen brengen. En dat we naast onze website en social media, twee keer per jaar een glossy blad uit kunnen geven."

Stichting Trots op Flakkee
Trots op Flakkee is een initiatief van een aantal enthousiaste mensen die op Goeree-Overflakkee wonen en/of werken, met als doel een positieve weergave te realiseren die recht doet aan het prachtige eiland. TOF doet dit via de website en social media en nu ook via een glossy magazine. Alle mensen die aan TOF meewerken doen dit geheel belangeloos.

TOF = Platform voor talent
Om het volgende magazine, de social media en de website te vullen met interessante, positieve en unieke Flakkeese artikelen is veel input en vooral ook professie nodig. TOF biedt een platform waarop jij (uiteraard belangeloos) als enthousiaste fotograaf, copywriter of tekstschrijver, filmmaker, graficus en als trotse inwoner positieve onderwerpen, foto's en filmpjes van ons eiland kunt aandragen. Je kunt ook je hulp aanbieden om TOF te ondersteunen. Heb je een idee? Een mooie foto? Een leuk of bijzonder topic of een andere kijk op Goeree-Overflakkee; van bijzondere inwoners tot ondernemers en van draaiorgel tot festival, laat het weten via www.trotsopflakkee.nl

Sponsors
Om het TOF magazine uit te kunnen (blijven) geven en de website in te lucht te houden, is TOF op zoek naar sponsoren en vrienden van TOF. Diverse toffe bedrijven hebben zich al aangesloten (zie ook: toffe sponsors op de website). Is jouw bedrijf ook trots op Flakkee en wil je TOF steunen? Laat het weten via het contactformulier op de website.