FlakkeeNieuwsRadio overal online te beluisteren

Foto

Radio is vandaag de dag nog steeds een goed beluisterd medium. Ondanks de mogelijkheden van bijvoorbeeld Spotify om zelf je eigen afspeellijsten samen te stellen waarderen veel mensen ook de keuze van radiomakers. Reden genoeg om een nieuw radiostation te lanceren onder de noemer FlakkeeNieuwsRadio. In de nieuwste Podcast wordt uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe dienst van FlakkeeNieuws dat wordt geproduceerd door FunkHaus.

De Podcast is hieronder te beluisteren of via de bekende podcast diensten zoals Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts.

FlakkeeNieuwsRadio is online te beluisteren middels de knop die u aantreft bovenaan de website. Dit kan zowel op de desktop als mobiel. Het genre van de muziek is algemeen en niet specifiek uit een bepaald jaartal.

Gratis achtergrondmuziek voor bedrijven
Aangezien de muziek van FlakkeeNieuwsRadio prima achtergrondmuziek is bestaat er voor ondernemers de mogelijkheid om kosteloos een kastje te ontvangen om FlakkeeNieuwsRadio als achtergrondmuziek te gebruiken in hun (winkel)pand. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via redactie@flakkeenieuws.nl.

Tips zijn welkom
De playlist van FlakkeeNieuwsRadio wordt met zorg samengesteld. Heeft u een tip om de playlist te verbeteren? Ze zijn welkom op redactie@flakkeenieuws.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina