Gemeente gaat alleen op afspraak werken

logo_goeree-overflakkeeVanaf maandag 14 april 2014 werkt de gemeente Goeree-Overflakkee volledig op afspraak. Dit betekent voor klanten dat zij vrijwel direct aan de beurt zijn en sneller worden geholpen omdat de juiste medewerker beschikbaar is en deze zich heeft kunnen voorbereiden op het gesprek.

Een afspraak maken kan digitaal (voor de veel gevraagde producten) via www.goeree-overflakkee.nl of door te bellen met het algemene nummer 14 0187. Bij spoedgevallen kunt u telefonisch een afspraak maken en uw situatie toelichten. Er wordt dan zo snel mogelijk een afspraak voor u ingepland.

Nieuwe openingstijden (op afspraak)
Maandag tot en met vrijdag:
08:00 tot 17:00 uur

Donderdagavond:
18:00 tot 20:00 uur

Zaterdagochtend:
09:00 tot 11:00 uur

Thuis digitaal aanvragen
Voor steeds meer diensten en producten hoeft u niet naar het gemeentehuis te komen. Een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie of een parkeervergunning aanvragen, een verhuizing regelen of een melding doorgeven van een kapotte stoeptegel kan via de website www.goeree-overflakkee.nl. Producten waar kosten aan verbonden zijn kunt u direct via het internet betalen (via iDeal). Voor een aantal formulieren heeft u echter wel een DigiD nodig.