Gemeenteraad Goedereede installeert nieuw raadslid

logo gemeente GoedereedeTijdens de vergadering van donderdag 13 oktober 2011 installeerde de gemeente Goedereede een nieuw raadslid. Raadslid A. (Bram) Pijl nam plaats in de gemeenteraad voor het Christen-Democratisch Appèl (CDA). Hiermee volgt hij mevrouw E.B. Keijzer-Westhoeve op.

Liesbeth Keijzer-Westhoeve vond haar werk, haar studie en haar privésituatie steeds moeilijker te combineren met het lidmaatschap van de raad. Daarom kondigde zij enige tijd geleden haar vertrek uit de gemeenteraad aan. Zij was sinds 16 maart 2006 raadslid en sinds aart 2010 fractievoorzitter van het CDA.

Bram Pijl kwam op basis van de verkiezingsuitslag van vorig jaar in aanmerking voor deze vacature. Als bestuurslid van het CDA heeft hij jarenlange ervaring in de politiek. Momenteel is ij plaatsvervangend lid van de commissies Grondgebiedzaken en Publiekzaken. De heer Pijl oont in Ouddorp en is manager bij de Woningbouwvereniging Beter Wonen in Goedereede.

De gemeenteraad installeerde Bram Pijl als raadslid tijdens de vergadering van 13 oktober. Samen met zijn broer Dirk Pijl vormt Bram de CDA-fractie. Bram Pijl heeft veel zin in zijn functie als raadslid. ‘Ik voel mij nauw betrokken bij de gemeente n daarom zet ik graag mijn schouders onder deze taak´, aldus de heer Pijl.

Als u meer informatie wenst of vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Dick Koppenol, griffier van de gemeente Goedereede; dit kan per e-mail via dkoppenol@goedereede.nl of telefonisch via (0187) 49 77 48.