Geniet van De Slikken van Flakkee vanuit de lucht

Foto

Op Goeree-Overflakkee kan je van veel natuur genieten. Een van de bekendste natuurgebieden op het eiland is De Slikken van Flakkee. De Slikken vormen de natuurlijke overgang van het Grevelingenmeer naar het eiland. FlakkeeNieuws heeft in samenwerking met Staatsbosbeheer opnames gemaakt vanuit de lucht. Het resultaat is unieke filmbeelden die de schoonheid laten zien van het gebied zoals u nog nooit eerder zag.

Ondersteund door prachtige muziek kunt u 15 minuten genieten van de natuur die Goeree-Overflakkee rijk is, klik hier voor de video. Er is ook een kortere versie van 5 minuten beschikbaar, deze is hier te bekijken.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina