Geslaagde rondvaart met medewerkers kringloopwinkel

Foto behorende bij Geslaagde rondvaart met medewerkers kringloopwinkel
Foto behorende bij Geslaagde rondvaart met medewerkers kringloopwinkel

Op vrijdag 4 september 2015 vond ter ere van de heropening van kringloopwinkel Goed voor Goed in Middelharnis een vaartocht plaats. Deze heropening vond plaats op woensdag 27 mei 2015, tevens de dag dat de vaartocht aan het personeel van de kringloopwinkel en de clubs die daar onderdak vinden werd aangeboden. In totaal traden er zo'n vijfenvijftig mensen aan boord.

De rondvaart liep van de Galathese haven langs diverse plekken waaronder het Volkerak, het Benedensas en de Steenbergse Vliet. Tijdens de tocht, waar de aanwezigen konden genieten van de hapjes van de kookclub van Pameijer, werd afscheid genomen van Piet Platteeuw die ruim twee jaar het gezicht was van Repaircafé Middelharnis.

Goed voor Goed spreekt dank uit naar de eigenaar van de rondvaartboot, Reinier van der Zee, maar ook aan de bemanning van de boot, bestaande uit Piet Platteeuw, Wim Hijnen en Ina Hijnen, het Repaircafé en natuurlijk de koks van Pameijer. De rondvaart werd afgesloten met een barbecue bij de kringloopwinkel.

De rondvaart werd aangeboden door Repaircafé en www.waterpoort-rondvaarten.nl.