Getuigenoproep voor vernieling

logopolitieMiddelharnis - De politie onderzoekt de toedracht van een incident waarbij een steen door een voorruit van een woning is gegooid. Zondagavond 13 april 2008 kreeg de politie omstreeks 23:00 uur melding van een vernieling van een ruit van een huis aan de Berkenlaan. De dader zou weggerend zijn in de richting van de Kastanjelaan.

Agenten stelden direct een onderzoek in de omgeving in. Een oplettende getuige had een harde klap gehoord, keek naar buiten en zag een jongeman, klein van postuur, gekleed in donkere kleding, vermoed trainingspak, in ieder geval met een licht kleurige streep aan één van de zijden van de broek en jas/jack. De getuige heeft zich snel aangekleed en is erarchter aan gegaan, maar de dader was toen al weg. Ook in begin februari van dit jaar is bij de woning een ruit ingegooid en lagen er bedreigende, discriminerende leuzen in de brievenbus.

De politie is op zoek naar getuigen of naar mensen die anderszins over informatie beschikken rondom dit misdrijf. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via M. Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.