Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Gift van Jailhouse aan Calando

Foto

Het bestuur van popstichting Jailhouse uit Middelharnis heeft een cheque van 2.000 euro overhandigd aan Hospice Calando in Dirksland. In april 2009 organiseerde Jailhouse voor de twintigste keer het popfestival Flakkeese Dagen. Het bestuur van de popstichting had vooraf al het plan om een deel van de opbrengst van de Flakkeese Dagen van dit jaar te schenken aan een goed doel op Goeree-Overflakkee en koos daarbij unaniem voor Calando.

De jubileum-editie van de Flakkeese Dagen was met tweeduizend bezoekers de meest succesvolle in de geschiedenis van het festival en dit resulteerde in een schitterend netto-resultaat waardoor er maar liefst 2.000 euro aan het goede doel geschonken kon worden. Dit bedrag is mede tot stand gekomen door een geweldige bar-omzet, een donatie van drankenhandel van Eesteren, de medewerking van alle bands en dj's die elk jaar weer voor een paar consumptiemunten en gratis entree op willen treden en natuurlijk de tomeloze inzet van alle vrijwilligers. Jailhouse wil dan ook alle mensen die deze gift mogelijk gemaakt hebben via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Op donderdag 4 juni 2009 overhandigde Jailhouse voorzitter Lenny Visser in het bijzijn van het voltallige bestuur van de popstichting de cheque aan Janneke Koningwoud van Hospice Calando.

Op de foto van links naar rechts:
Lenny Visser, André Wielaard, Janneke Koningswoud, Alex Broersen, Elles van Deelen en Diane Vroegindeweij.